Transforming IT for Resilient Business

Categories


Blog

Vår relevans för er måste vinnas varje dag

2nd March 2016

En ny state-of-the-art molnplattform placerad i Stockholm, fördubblad kapacitet i vårt datacenter Stockholm Syd och återigen utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser. 2015 var ett år då vi tog flera viktiga steg för att fortsätta att vara en relevant IT-partner för er och för att möta era affärsbehov, nu och i framtiden. Under 2016 tar vi nya kliv och inleder året med att anställa fyra nya medarbetare för att växa med er som kunder.

Som vd vet jag när årets svettigaste dag inträffar. Det är när vi går igenom vår årligen återkommande kundundersökning. Då får jag svart på vitt om vi har levererat enligt våra löften och behållit vårt förtroende och vår relevans för er.

För även om vi som under 2015 har investerat stort i ny teknologi är det i relationen med er som kund som vårt förtroende avgörs. I vår förmåga att lyssna på era affärsbehov och skapa lösningar anpassade till ert företags färdriktning och leverera efter era kravställningar, varje dag. Att ständigt vara relevant för er.

Därför är en av våra viktigaste drivkrafter ständig utveckling – både som organisation och som enskild medarbetare. Det är därför som vi just nu PCC DSS-certifierar vår molnplattform för att möta era kravställningar kring säkerhet. Det är därför alla medarbetare hos oss förfogar över en individuell utbildningsbudget och att 100 procent av våra anställda vidareutbildade sig i fjol. Det är därför som vi nu under våren anställer fyra nya medarbetare som ska arbeta för att ni ska få ännu bättre tjänster och kundupplevelser.

För oss som erbjuder outsorcingtjänster inom IT-drift och återställning tror jag att det är den viktigaste insikten: att se bortom teknologin och ta utgångspunkt i er affärsnytta. Sedan spelar ingen roll om den lösning vi levererar stavas kapacitetstjänst, managed hosting eller colocation. Det enda viktiga är att den möter och utvecklas med era affärsbehov och hjälper er att fokusera på innovation av era affärer och er verksamhet.

Hur gick då sanningens ögonblick i år? Jo, även under 2015 angav 98 procent av våra kunder att de skulle rekommendera oss till andra företag. Det är en siffra som vi är fantastiskt stolta över, men ödmjuka inför. Tillit, förtroende och relevans måste vinnas varje dag.

Håkan Björklund,

VD, Sungard Availability Services i Sverige