Transforming IT for Resilient Business

Categories


Blog

Sungard AS en av Sveriges bästa arbetsplatser igen

20th March 2016

För tredje året i rad rankas Sungard Availability Services som en av Sveriges 15 bästa arbetsplatser i sin storlekskategori. Undersökningen har utförts av Great Place To Work bland svenska företag.

– Vi vill att vår arbetsmiljö ska präglas av kunskap, respekt och engagemang med ständig kompetensutveckling och kunden i fokus. Vi är stolta och glada över att vara med på listan för tredje året i rad, men vi också är ödmjuka inför att en god arbetsmiljö måste underhållas och utvecklas varje dag, säger Håkan Björklund, vd för Sungard Availability Services i Sverige.

En viktig del i Sungard Availability Services utvecklingsarbete är personliga utbildningspotter för medarbetarna, där varje anställd förfogar över 40 000 kronor per år för vidareutveckling. Medarbetarna väljer själva vilka områden som de vill utveckla sig inom kopplat till deras arbete och potten fylls på varje år.

– Vi vill vara i absolut framkant och våra medarbetares expertis och kompetens utgör grunden för att vi ska lyckas med det. Personliga utbildningspotter för samtliga medarbetare är en viktig investering som skapar stor drivkraft för kompetensutveckling hos medarbetarna själva, säger Håkan Björklund.