Transforming IT for Resilient Business

Categories


Blog

Sigma väljer Sungard AS!

17th May 2016

Tjänsteföretaget Sigma IT Consulting väljer Sungard Availability Services som partner för IT-infrastruktur. Företaget placerar sina servrar i en av Sungard AS moderna och certifierade serverhallar i Stockholm.

Sigma IT Consulting har 850 medarbetare och erbjuder tjänster inom IT och management i Sverige och internationellt. Tidigare har företaget hanterat IT-drift via två datorhallar i egen regi, men väljer nu att ersätta en av hallarna med Sungard AS infrastruktur i Stockholm. Avgörande skäl för att Sungard AS väljs som partner är certifieringar inom flertalet standarder (bland annat SOC, PCI DSS), arbetssätt och geografi.

– Våra kunder ställer höga krav på oss och vi ställer höga krav på våra samarbetspartners. Sungard Availability Services är ISO-certifierat inom tre områden – kvalitet, informationssäkerhet och miljö – och erbjuder en reviderad infrastruktur för företag med högsta krav på tillgänglighet, driftsäkerhet och miljöhänsyn. Det är tryggt för oss och för våra kunder, säger Stefan Rosén, Business Unit Manager på Sigma IT Consulting.

Utöver colocation innefattar det treåriga avtalet med Sigma IT Consulting också kommunikationstjänster.